Amnistia

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Amnistia

Termes equivalents

Amnistia

Termes associats

Amnistia

8 Descripció arxivística results for Amnistia

8 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Francisco Javier Sánchez del Campo. Jesús Nieto Carbonell. Mataró. [Sumari TOP 1047/70].

Defensa de l'assessoria jurídica de Francisco-Javier Sánchez del Campo i Jesús Nieto Carbonell dvant el Top, per moriu d'haver participat en una manifestació no autoritzada on es van fer proclames en favor de la llibertat i l'amnistia. En aquest sumari també s'inculpen a Juan Miguel Galera Carricondo i Jaime Rosell Adrobau.

Assessoria Jurídica Albert Fina-Monserrat Avilés

José Fuentes Ribas. Manresa. [Sumari TOP 194/75].

Expedient que organitza la defensa de José Fuentes davant el TOP. El jove manresà està acusat d'efectuar propaganda il·legal en el sector del Metall de la capital del Bages. Seguiment de les condicions del pres a la Model de Barcelona, petició d'indult i manifests en defensa de l'amnistia per l'encausat.

Assessoria Jurídica Albert Fina-Montserrat Avilés

Miguel Bibiloni Truyols. Gorje Forteza-Rey Borralleras. [Sumari 1.041/70 Actes del 3 de novembre de 1970].

Expedient que recull els documents generats i rebuts per l'assessoria jurídica que defensa als dos encausats, acusats d'haver participació a les jornades de protesta convocades per demanar llibertat i amnistia pels presos polítics. Les detencions es van produir arreu de Catalunya, i van afectar a 20 persones.

Assessoria Jurídica Albert Fina-Monserrat Avilés

Rufino Vas Pulido. Barcelona. [Sumari TOP 265/70].

L'expedient organitza els documents de la defensa de l'assessoria jurídica en la causa oberta pel TOP contra José Solé Barberà, Leopoldo-Pablo Espuny Carrillo, Rufino Vas Pulido, Jorge Blanes Tort i Andrés Claret Serra, incriminats per haver participat en reunió no pacífica i temptat a agent de l'autoritat. Finalment, els encausats són absolts.

Assessoria Jurídica Albert Fina-Montserrat Avilés