Moviment obrer

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Moviment obrer

Termes equivalents

Moviment obrer

Termes associats

Moviment obrer

82 Descripció arxivística results for Moviment obrer

82 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Andrés Gandulló Ruíz. Terrassa. [Causa ordinària 156-IV-70].

Expedient que organitza els documents de la defensa de l'encausat Andrés Gandulló. És processat per haver insultat a les Forces Armades i llençar pedres contra un jeep de l'exèrcit, a Terrassa, que en aquells moments vivia mobilitzacions de protesta sindical i social. Tanmateix s'investiguen possibles maltractaments i cops durant la persecució per les rambles de la ciutat vallesana. Juntament amb ell, són encausats sis ciutadans més d'aquesta ciutat. Conté des de l'auto de diligències de la policia fins la sentència.

Assessoria Jurídica Albert Fina-Monserrat Avilés

Antonio Calsapeu Layret. Fernando Fernández Urrea. Carmen Calatayud Clavería. Bartolomé Fernández Gallardo. Jorge Martínez Pérez. Calella. [Sumari 997/72]

Expedient que conté els documents de la defensa jurídica d'aquests ciutadans davant el TOP, que els acusa de participar en una manifestació catalanista il·legal a la localitat de Calella en el context d'un aplec sardanista. Es recullen també fulls volanders distribuïts pels acusats entre el públic assistent.

Assessoria Albert Fina-Montserrat Avilés

Antonio Larraga Puertas. Mataró. [Sumari TOP 724/70].

Expedient que organitza els documents de l'assessoria jurídica en la defensa d'Antonio Lárraga, acusat de ser posseïdor de propaganda clandestina i il·legal del Partit Socialista Unificat de Catalunya (PSUC). L'expedient també recull les declaracions de l'acusat i l'auto de la Brigada Polític Social de la Policia, així com l'avís d'acomiadament de l'empresa on treballava l'Antonio, Abanderado.

Assessoria Jurídica Albert Fina-Monserrat Avilés

Antonio Padilla Caballero. Sant Adrià de Besòs. [Sumari TOP 795/71]

Expedient que organitza la defensa jurídica d'Antonio Padilla davant el TOP, que l'acusa de distribució de propaganda il·legal vinculada a les Comissions Obreres del sector de la construcció. L'expedient inclou còpia dels fulls volanders trobats per la policia.

Assessoria Albert Fina-Montserrat Avilés

Resultats 1 a 10 de 82