Sant Adrià de Besós

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Sant Adrià de Besós

Termes equivalents

Sant Adrià de Besós

Termes associats

Sant Adrià de Besós

14 Descripció arxivística results for Sant Adrià de Besós

14 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Antonio Padilla Caballero. Sant Adrià de Besòs. [Sumari TOP 795/71]

Expedient que organitza la defensa jurídica d'Antonio Padilla davant el TOP, que l'acusa de distribució de propaganda il·legal vinculada a les Comissions Obreres del sector de la construcció. L'expedient inclou còpia dels fulls volanders trobats per la policia.

Assessoria Albert Fina-Montserrat Avilés

Associació Catalana d'Ex-Presos Polítics del Franquisme (ACEPF)

  • ES AHCO 0118
  • Fons
  • 1936-2021

Organitza la documentació de l'entitat (1936-2020 ), l'administrativa i la pròpia de les funcions que per estatuts li són encomanades, com són els expedients de defensa dels drets dels ex presos del franquisme, la promoció de polítiques de memòria democràtica i solidària, així com la divulgació dels seu ideari a través d'estudis, investigacions i assessorament històric. Tanmateix, organitza un banc de memòries i biografies de presoners polítics sota el règim franquista.

Associació Catalana d'Ex-Presos Polítics del Franquisme (ACEPF)

Gabriel Abascal Vicente

  • ES AHCO 0016
  • Fons
  • 1977 - 1987

El fons està format per documentació de la Candidatura dels Treballadors de 1977, de la I Conferència de la Unió Local de CCOO de Sant Adrià de Besòs (1979), V Conferència de la Unió Local de CCOO de Badalona i de la II Conferència de la Unió Comarcal del Barcelonès Nord de CCOO (1987), documents sobre relacions entre CCOO de Catalunya i la Central Única dos Trabalhadores i el Partido dos Trabalhadores de Brasil (1994), una carta d'Antonio Gutiérrez Vegara a José María Fidalgo Velilla datada el 29 de desembre del 2000, documents d'afiliació de CCOO de Catalunya (1999-2001), i un informe sobre evolució econòmica i cotitzacions i un altre sobre evolució de la contractació a Catalunya, ambdós presentats al 7è Congrés de CCOO de Catalunya (2000).

Abascal Vicente, Gabriel

Resultats 1 a 10 de 14